Bröllopsfotograf Karlskrona

Ska ni gifta Er i Karlskrona och letar efter en fotograf som kan fånga Er bröllopsdag?
Mitt namn är Malin och jag är en engagerad bröllopsfotograf som brinner för vackert naturligt ljus, personliga detaljer och äkta känslor. Mitt jobb är att kunna se och förutspå vad som händer och på bästa möjliga sätt fånga det på bild. Att vägleda er framför kameran och att få er avslappnade. Bilderna är trots allt det som finns kvar, som ni kan gå tillbaka till och minnas. Kanske den viktigaste investeringen för bröllopsdagen, att investera i minnen.”

Kika gärna i min portfolio med bilder och min information och prislista.

Kontakta mig och berätta lite om Er och Era planer. Hur vill du Ni Ert bröllop? Populära datum bokas upp snabbt, så vänta inte för länge.

Ser fram emot att höra ifrån Er

Malin Björkholm
Bröllopsfotograf Karlskrona