Vårt bröllop hålls långt ifrån dig, kan du resa till oss?
Absolut, jag gör bröllop i hela Sverige både som fotograf och florist. Vid resor överstigande 150 km erbjuder jag fotografering 8 tim eller heldag  och blomsterarbeten/styling om minst 10 000:-

Varför ska vi anlita en bröllopsfotograf?
Att anlita en bröllopsfotograf gör att ni kan släppa allt som har med dokumentationen av er dag att göra. En bröllopsfotograf  kommer att vara engagerad i er och er bröllopsdag och leverera från första minuten till sista. Det handlar om att kunna se och förutspå vad som händer och på bästa möjliga sätt fånga det på bild. Att vägleda er framför kameran och att få er avslappnade. Bilderna är trots allt det som finns kvar, som ni kan gå tillbaka till och minnas. Kanske den viktigaste investeringen för bröllopsdagen, att investera i minnen.

Hur många bilder får vi?
Jag vill att ni ska få ta del av hela berättelsen och levererar bilder från alla delar av dagen. Dock går alltid kvalitet i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Vanligen levereras ca 50 bilder per timme jag har närvarar, samtliga omsorgsfullt redigerade och högupplösta.

Är bilderna redigerade
Ja, samtliga bilder levereras redigerade, dock tillkommer kostnad om retusch önskas.

Hur levereras våra bilder?
Bilderna leveras via länk där ni kan ladda ner era bilder. Ni får även ett lösenordsskyddat webgalleri som ni kan dela med släkt och vänner.

Kan vi skriva ut bilderna?
Absolut, bilder gör sig allra bäst på vackert papper. Jag ger gärna tips för bra utskrifter. Ni kan också beställa av mig på högkvalitativt papper. Även album och tackkort finns at beställa.

Får gästerna fota under vigseln?
Självklart får gästerna fotografera under vigseln, men kanske det är skönt för dem att slippa, att bara vara närvarande i stunden. Jag finns där för att dokumentera alla ögonblick.

När får vi våra bilder?
Under högsäsong levereras bilderna 6-12 veckor efter bröllopet. Jag gör mitt yttersta för att ni skall få dem så snart som möjligt.

Vad gör vi om det regnar?
Jag är där för att dokumentera er dag sådan den är, så regn är inget problem. Paraplyer fungerar bra under porträttfotograferingen också, precis som stövlar. Ibland finns möjlighet att ändra om schemat och hoppas att vädret blir bättre senare under dagen.

Kan vi dela upp betalningen?
Ja, bokar ni 8 tim fotografering eller heldag kan betalningen delas upp i upp till 6 mån. Dock skall alltid handpenningen om 25% (minst 5000:-) alltid betalas inom 10 dagar från bokningstillfället för att bekräfta bokningen. Bilderna kommer levereras först efter fullgjord betalning.

När behöver vi boka dig?
Jag gör endast ett begränsat antal bröllop per år, både som florist och fotograf. Detta för att kunna leverera den höga kvalitet som mina kunder efterfrågar. Vänta därför inte med att boka, min kalender fylls snabbt.