BRÖLLOPSFOTOGRAF MALIN BJÖRKHOLM

FOTOGRAFERAR ÖVER HELA SVERIGE OCH INTERNATIONELLT MED BAS KALMAR ÖLAND

 

Jag är så glad att du är här, jag är en bröllopsfotograf som tror på att fånga naturliga bilder fyllda med äkta känslor. Min passion är att få skapa vackert, oavsett om det är med blommor som florist eller med kameran som verktyg.

Jag älskar att träffa nya människor och att få ta del av Er värld. En obotlig romantiker som alltid har nära till mina känslor.

Som bröllopsfotograf är jag en engagerad person, med stor passion för kärlek, brinner för vackert naturligt ljus, personliga detaljer och äkta känslor.

Jag utgår från Öland och Kalmar men tar uppdrag som bröllopsfotograf i hela Sverige och Europa med platser som Stockholm, Köpenhamn, Reykjavik, Malmö, Oslo och Göteborg för att nämna några.

 
 
En bröllopsfotograf är engagerad i er och er bröllopsdag. Att kunna se och förutspå vad som händer och på bästa möjliga sätt fånga det på bild. Att vägleda er framför kameran och att få er avslappnade. Bilderna är trots allt det som finns kvar, som ni kan gå tillbaka till och minnas. Kanske den viktigaste investeringen för bröllopsdagen, att investera i minnen.

— MALIN BJÖRKHOLM BRÖLLOPSFOTOGRAF-
Bakgrund.jpg
 

EN INVESTERING I MNNEN

En bröllopsdag innehåller så mycket, en dag ni ägnat månader av planering till. En dag som skall bli precis så perfekt som ni önskar, en av de bästa dagarna i ert liv.
Att få finnas med er denna dag som Er fotograf är verkligen en ära, att få fånga alla tillfällen av nervositet, glädje och intimitet vid ert bröllop är helt fantastiskt. 
Att fånga sin kärlek, sin familj och sina vänner på bild är inget man någonsin ångrar, bara motsatsen.

Jag lägger mycket vikt vid att fånga er dag och alla som deltar i den, miljön ni är i, er kärlek och era familjer och vänner. Jag är där för att skapa minnen, en bröllopsfotografering är en investering för Era framtida minnen.

 
 
IMG_42255_1.jpg

KONTAKTA MIG FÖR BOKNING

Om ni vill boka mig som er bröllopsfotograf, tveka inte att skicka iväg en förfrågan. Min almanacka fylls snabbt och populära datum kan bli uppbokade.

Just nu finns enstaka datum lediga för 2019 och jag tar emot bokningar för 2020 och 2021.

 
Bakgrund.jpg

INSTAGRAM