VI VILL KOMMA HEM TILL DIG


VI SÖKER TRÄDGÅRDAR OCH HEM

VI SÖKER MYSIGA TRÄDGÅRDAR OCH PERSONLIGA HEM FÖR
"HEMMA-HOS" REPORTAGE.

Kanske du har en mysig trädgård, en fin köksträdgård eller en lummig altan? Är du besatt av rosor, pioner eller kanske kompostering? Har du byggt ditt drömhus, renoverat ett kråkslott eller har ett fantastiskt badrum eller mysigt krypin till barnen? Alla stilar och årstider är intressanta.

Skicka oss ett mail med några översiktsbilder och berätta lite om er och ert hem/trädgård.

Ibland kan vi inte gå vidare och boka in reportage.Det beror inte på att trädgården/hemmet är ointressant. Utan mer att det inte är vad tidningarna vill ha just nu eller att vi tror att vi inte kan få ihop tillräckligt med bilder.

Ett besök tar normalt mellan 3 -6 timmar beroende på hur mycket som ska fotograferas. Utöver bilder på trädgården/hemmet brukar tidningarna vilja ha exteriörbilder och även bilder på familjen, eller delar av den. Att hela familjen ska vara med på en bild är inget krav.

 

 

 

Vårt mål är att visa upp er trädgård eller ert hem på bästa sätt. Ibland behöver man flytta saker för att bilden ska bli bra och inte för rörig.  Behövs det stylingmaterial som blommor etc så tar vi med det. För oss är det viktigt att ni ska känna er nöjda med reportaget, därför samråder vi alltid med er kring all styling.

Det utgår ingen ersättning för att vi gör ett reportage. När fotograferingen är gjord skickas ett förslag till reportage till flera olika redaktioner. Om det säljs, publiceras sedan ett urval av bilder som redaktionen på tidningen väljer ut. Ni får läsa reportagetexten innan den går till tryck och sedan låter vi er naturligtvis veta i vilken tidning det hamnar. Många förlag skickar även ut en tidning till familjen.

Då vi jobbar på frilansbasis vet vi oftast inte i förväg i vilken tidning reportaget hamnar. Ibland kan man se sitt hem eller trädgård i tryck snabbt, andra gånger tar det längre tid. Ibland kan reportaget sedan också säljas vidare till en utländsk tidning.