BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

En bröllopsdag innehåller så mycket, en dag ni ägnat månader av planering till. En dag som skall bli precis så perfekt som ni önskar, en av de bästa dagarna i Ert liv. Att få finnas med er denna dag är verkligen underbart, att få fånga alla tillfällen av nervositet, glädje och framförallt kärlek är fantastiskt. 

Som bröllopsfotograf brinner jag för vackert naturligt ljus, personliga detaljer och äkta känslor.

Jag ger gärna råd på vägen i er planering för att er dag ska bli precis som ni tänkt er. Jag har tips om allt från styling till hur man bäst planerar dagen och övriga leverantörer jag samarbetar med.

Jag utgår från Öland och Kalmar, Småland men tar uppdrag som bröllopsfotograf i hela landet och reser gärna till både Göteborg och Stockholm, som Skåne med Malmö eller Österlen, eller Småland med Växjö eller Jönkping.

Se min portfolio med utvalda bröllopsbilder

Hur jobbar jag

Ni kan boka mig för fotografering från 3 h till heldag max 15 h. Det finns möjlighet att boka endast porträttfotografering i mån av tid tidigast 6 veckor före bröllopsdagen. Dessa görs alltid i solnedgången.

Förutom porträtt på er och brudföljet dokumenterar jag alla vackra detaljer och försöker fånga miljöer, människor alla känslor och händelser omkring er under dagen.

Jag använder mig av naturligt ljus, vilket innebär att jag använder mig av befintligt ljus hela dagen fram till solen har gått ner.  Att planera för så bra förutsättningar som möjligt bidrar till ofantligt mycket bättre resultat. Se gärna tips & råd.

Innan vigsel planerar jag gärna för en sk “first look”, när ni ser varandra som brud och brudgum första gången. Detta brukar vara en känslomässig och vacker stund. 

Golden hour, denna underbara stund på dagen då solen går ner och ljuset är helt magiskt. Planera in en stund för portätt under denna tid, en kort paus från middagen. Detta brukar bli de bilder man tycker om mest.

Läs gärna mina tips & råd och FAQ

Hur bokar vi?

Om ni vill veta mer eller vill göra en bokning kontaktar ni mig enklast via mitt formlär. Ni kommer få ett snabbt besked om jag är ledig er önskade dag eller inte. Därefter vill jag veta allt :) Allt om er stora dag, alla detaljer från klänning, hår och färg på skorna till plats för fest och hur inbjudningskorten ser ut. Ju mer jag vet desto lättare kan jag fånga er och er dag på bästa sätt.Jag vill gärna träffa er för ett möte där vi går igenom alla detaljer och planeringen för dagen. Har ni inte möjlighet att komma till Öland sker mötet på telefon.

Jag är angelägen om att varje bröllop skall bli så perfekt som möjligt, därför bokar jag ett begränsat antal bröllop per säsong. Tveka därför inte att skicka iväg en förfrågan då kalendern snabbt blir full.

När ni bestämt er för att boka skickar jag faktura på handpenning om 25% (minst 5000:-), med betalningsvillkor 10 dagar. När denna är betald är er dag bokad. Resterande skall vara mig tillhanda senast på bröllopsdagen. Uppdelning av betalning kan ske efter överenskommelse. Mina priser börjar på 9950:-, kontakta mig för fullständig prislista.

Bilderna levereras, under högsäsong, 6-12 veckor efter bröllopet.