VI SKAPAR BERÄTTANDE BILDER MED NÄRVARO OCH KÄNSLA 


REDAKTIONELLT

Vi gör reportage på både frilans och via uppdrag och levererar både kompletta reportage med text och bild eller endast bildmaterial till våra uppdragsgivare. Vi är specialiserade inom trädgård och inredning och har stor erfarenhet av personliga porträtteringar och livsstilsreportage. Bland våra återkommande kunder finns etablerade namn som Allt om Trädgård, Hus & Hem, Hus & Hem trädgård, Drömhem och trädgård, Hem Ljuva Hem, Älskade Hem, Land, Ica kuriren, Amelia, Hembakat, Allers, Allas, Hemmets journal, Hemmets veckotidning, Året runt mfl. Vi utgår från Kalmar och Öland men finns tillgängliga för frilansuppdrag i hela Sverige och Norden.

KOMMERSIELLT

Vi levererar bilder direkt till företag och samarbetar med reklam- marknadsbyråer och webutvecklare. Vi är specialiserade på fotografering inom mat, blommor, inredning - miljöer, hantverk, produkter och livsstilsporträtt, bland uppdragsgivarna finns blomsterhandlar - handelsträdgårdar, restauranger - caféer, guldsmeder, hantverkare - konstnärer, webshopar och även tjänste- och tillverkningsföretag. Uppdragen kan variera mellan ett företagsporträtt till en komplett bildserie om er verksamhet. Vi levererar bilder till hemsidor, broschyrer och andra trycksaker och interna eller externa företagspublikationer. Vi kan även hjälpa er med att skapa en bildbank till sociala nätverk som Instagram, Facebook och era nyhetsbrev.

 

STYLING

Vi utför mer eller mindre styling i samband med våra fotograferingar. Vad som än ska visas behövs viss styling för att tydliggöra och komplettera budskapet. Vi utför detta själva och/eller i samarbete med stylister inom specifikt område.

Oavsett om det är miljöbilder till dina produkter, ett omslag till ett magasin eller ett komplett stylat reportage kan vi med vår erfarenhet leverera de bilder ni behöver. Vi har en komplett stylingstudio med rekvisita och goda kontakter för unika produkter som komplement. Vid behov av externa modeller samarbetar vi med erfarna modestylister och modeller